vleesmarinade

Vleesmarinade

Ingredienten:

Nieuwe Mosterd #4 Rode Wijn, olijfolie en peper.

 

Bereiden:

Meng de mosterd en olijfolie goed samen, hou ongeveer 2/3 mosterd aan en 1/3 olijfolie. Smeer je biefstuk in met het mengsel en laat het minimaal een half uur goed intrekken, zo wordt het zurige van de mosterd geabsorbeerd door het vlees wat er voor gaat zorgen dat het vlees extra mals blijft. Voordat je de biefstuk in de pan legt strooi er naar smaak nog wat peper over. Ready to go, vuur op zijn heetste en bak je biefstuk snel in een pan, 2 minuutjes aan elke kant is genoeg. Je zult de mosterd perfect proeven door je malse vleesje. Geniet ervan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>